sadsad x
asdasd
 ilkbahar_firsatlari.jpeg (80 KB)
Destek

Tesbih Ağacı Yağı 20 ml

31,00 TL
29,00 TL
%6
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 0 Yorumlar
  • Ödeme Seçenekleri
  • İade ve Teslimat
  • Açıklama: Tesbih Ağacı Yağı (Neem Yağı), Latince ismiyle Oleum Azadirachta indica, Tesbih Ağacı'nın tohumlarından elde edilen bir bitkisel yağdır. Tesbih Ağacı, genellikle Hindistan’da ve Avrupa’nın sıcak bölgelerinde yetişir. Bu bitkisel yağ, keskin bir kokuya sahiptir. Yağ asitleri ve besin değerleri bakımından zengindir. Tesbih Ağacı yağı, kozmetik amaçla saç ve cilt bakımında kullanılabileceği gibi saksı ve bahçe zararlılarına karşı da kullanılabilir. Tesbih Ağacı yağının faydaları ve kullanım alanları hakkında detaylı bilgi almak için bir sağlık uzmanına danışabilirsiniz.

    GMP koşullarında Destek Tesbih Ağacı Yağı, %100 saf ve soğuk sıkımdır.

    Üretim Yöntemi: Soğuk Sıkım (Cold Pressed)

    Uyarılar: Kapağı kapalı olarak, serin ve kuru ortamlarda muhafaza edin. Güneş ışığı ve ısıdan uzak tutun. Çocuklardan uzak yerlerde muhafaza edin.

    Sağlık sorunları yaşayan kişilerin, öncelikle bir sağlık uzmanına danışmaları önerilir.

    Yasal mevzuatlar gereği, ürün açıklamaları kısmında, ürün faydası, hastalık adı veya endikasyon belirterek ürün tanıtımı yapılmamaktadır.  En doğru ve güvenilir bilgi için bir sağlık uzmanına danışmanız tavsiye edilir.

    Yerli üretim ve yüksek kaliteyi buluşturduğumuz Destek ürünleri, GMP (Good Manufacturing Practice) koşullarında üretilmektedir. Üretim tesisimiz, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 22716, OHSAS 18001 ve Helal Gıda sertifikalıdır. Uzun yıllardır bu topraklarda, dünya çapında kabul gören standartlara uygun üretim gerçekleştirerek yerli üretime #Destek oluyor ve global bir marka olma yolunda ilerliyoruz.

    logolar.PNG (15 KB)
Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.