sadsad x
asdasd
Destek

Lavanta Yağı (Distile) 10 ml

39,00 TL
34,00 TL
%13
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • 0 Yorumlar
  • Ödeme Seçenekleri
  • İade ve Teslimat
  • Açıklama: Lavanta yağı, lavanta bitkisinden distilasyon yöntemi ile elde edilen bir bitkisel yağdır. Lavanta, yüksek ve kırsal kesimlerde yetişen, mor çiçekli ve hoş kokulu bir bitkidir. Ballıbabagiller familyasına ait bir türdür. Belirgin özelliklerinden olan kokusu ve rengi, lavantayı birçok alanda kullanılabilir kılar. Lavanta yağı, tıbbi ve kozmetik alanlarında sıkça kullanılır. Ayrıca çay aroması olarak da kullanılmaktadır. Destek Lavanta Yağı, %100 saf ve yerli üretimdir.

    Üretim Yöntemi: Distilasyon

    Uyarılar: Kapağı kapalı olarak, serin ve kuru ortamlarda muhafaza edin. Güneş ışığı ve ısıdan uzak tutun. Çocuklardan uzak yerlerde muhafaza edin.

    Sağlık sorunları yaşayan kişilerin, öncelikle bir sağlık uzmanına danışmaları önerilir.

    Yasal mevzuatlar gereği, ürün açıklamaları kısmında, ürün faydası, hastalık adı veya endikasyon belirterek ürün tanıtımı yapılmamaktadır.  En doğru ve güvenilir bilgi için bir sağlık uzmanına danışmanız tavsiye edilir.

    Yerli üretim ve yüksek kaliteyi buluşturduğumuz Destek ürünleri, GMP (Good Manufacturing Practice) koşullarında üretilmektedir. Üretim tesisimiz, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 22716, OHSAS 18001 ve Helal Gıda sertifikalıdır. Uzun yıllardır bu topraklarda, dünya çapında kabul gören standartlara uygun üretim gerçekleştirerek yerli üretime #Destek oluyor ve global bir marka olma yolunda ilerliyoruz.

    logolar.PNG (15 KB)
Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.